[automatisch vertaling]

Gebruiksvoorwaarden en de aangeboden diensten.

Het gebruik van deze site betekent acceptatie www.belymph.org hieronder beschreven met behulp van de volledige algemene voorwaarden.

Deze site is normaal gesproken te allen tijde toegankelijk voor de gebruikers. Onderbreking wegens technisch onderhoud kan echter worden besloten

Www.belymph.org De site wordt regelmatig bijgewerkt. Evenzo kan de disclaimer worden gewijzigd op elk moment. Zij zijn nodig, maar de gebruiker wordt uitgenodigd om het te lezen en verwijzen naar het zo vaak mogelijk.

Beschrijving van de geleverde diensten.

De site is www.belymph.org showcase BeLymph, bestanddeel organisatie van het Belgische netwerk van lymfoedeem. Het doel is om informatie over lymfoedeem en de nodige instrumenten om zijn behandeling te geven.

Beperking van aansprakelijkheid.

BeLymph streeft ernaar om zo accuraat mogelijke informatie te verschaffen. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor weglatingen, onjuistheden en onvolkomenheden in de update gehouden, of onze schuld of door partners van derden dat deze informatie om ons te voorzien.

Alle informatie is indicatief en kan veranderen. Bovendien is een dergelijke informatie is niet uitputtend. Ze krijgen onder voorbehoud van wijzigingen worden aangebracht sinds ze online zijn.

De site maakt gebruik van PHP, CSS en JavaScript-technologieën.
Voor een beter comfort en een meer aangename graphics, raden we het gebruik van moderne browsers en regelmatig bijgewerkt.

BeLymph kan niet aansprakelijk voor schade die verband houden met het gebruik van de site. De gebruiker van de site stemt in met toegang tot de site met behulp van de nieuwste apparatuur, zonder virus en met een recente browser up-to-date.

Alle gedownloade content is voor risico van de gebruiker en onder zijn eigen verantwoordelijkheid. Dienovereenkomstig BeLymph kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade door de computer van de gebruiker of enig verlies van gegevens te downloaden geleden gehouden.

Interactive zijn beschikbaar voor gebruikers. BeLymph behoudt zich het recht te verwijderen, zonder voorafgaande kennisgeving, enige inhoud geplaatst in deze ruimte dat de wet in België van toepassing zou schenden, met name de bepalingen inzake gegevensbescherming. Indien van toepassing, BeLymph behoudt zich tevens de mogelijkheid om de civiele en / of strafrechtelijke gebruiker uitdaging, vooral in gevallen van na racistisch, beledigend, lasterlijk of pornografisch, ongeacht het gebruikte medium (tekst , fotografie, ...).

Www.belymph.org De site bevat een aantal hyperlinks naar andere sites. BeLymph geen gelegenheid om de inhoud van de bezochte sites te controleren, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid dienovereenkomstig. BeLymph kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade, van welke aard dan ook ten gevolge inhoud van dergelijke sites of bronnen, met inbegrip van informatie, producten of diensten die zij aanbieden, of enig gebruik dat kan worden gemaakt deze elementen. De risico's van een dergelijk gebruik zal geheel voor de gebruiker, die moeten voldoen aan de voorwaarden voor het gebruik.

Toepasselijk recht en jurisdictie.

Elk geschil in verband met gebruik van de site www.belymph.org is onderworpen aan de Belgische wetgeving. Het is gemaakt exclusieve bevoegdheid van de gewone rechtbanken en de rechtbanken van Brussel in geval van een geschil met een professional.

Log In